ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

PDF Εκτύπωση E-mail

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

7 Ημέρες

Day 1: ΑΘΗΝΑ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, και πτήση για την Νέα Υόρκη . Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας . Το υπόλοιπο στην διάθεσή σας για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.

Day 2: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (ξενάγηση)

Το πρωί ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση. Θα τη γνωρίσετε στη προγραμματισμένη ξενάγηση κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσουμε καλύτερα το Central Park, το Lincoln Center, την πλατεία Times, το Greenwich Village. Από το πάρκο Battery θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το άγαλμα της Ελευθερίας και θα συνεχίσουμε προς το κτίριο των Ηνωμένων Εθνών και το κέντρο Rockefeller. Προαιρετικά, προτείνουμε, παίρνοντας το ferry από την αποβάθρα του πάρκου Battery, να επισκεφτείτε το Άγαλμα της Ελευθερίας που δεσπόζει στην είσοδο του λιμανιού της Νέας Υόρκης από τις 28 Οκτωβρίου του 1886. Για το βράδυ προτείνουμε να δείτε μία από τις πολλές παραστάσεις Μιούζικαλ στα φημισμένα θέατρα του Μπρόντγουεϊ

Day 3: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Μέρα στην διάθεσή σας. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το διάσημο Μητροπολιτικό Μουσείο, το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης που με νέα έδρα γιορτάζει φέτος 75 χρόνια λειτουργίας ή το Μουσείο της Πόλης της Νέας Υόρκης, όπου η ιστορία της ξεδιπλώνεται ανάμεσα στους πίνακες, τις φωτογραφίες, τα κοστούμια, παιγνίδια, και άλλα αντικείμενα που στεγάζει στις αίθουσές του. Είναι πραγματικά δύσκολο να απαριθμήσει κανείς τις δυνατότητες που προσφέρει αυτή η πόλη σε ό,τι φανταστείτε! Μπορείτε να "χαθείτε" μέσα στα κολοσσιαία καταστήματα Saks, Macys, Bloomingdales και στη Fifth Avenue ή αν προτιμάτε να ζήσετε έντονα στο ρυθμό της πόλης, συνιστούμε να περπατήσετε στους δρόμους της όσο αντέχετε...
Day 4: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Woodbury Commons)

Ελεύθερη ημέρα. Προτείνουμε μια επίσκεψη στo μεγαλύτερο, εντυπωσιακότερο, και πλουσιότερο εμπορικό κέντρο, το περίφημο Woodbury Commons, μόλις 1 ώρα περίπου έξω από τη Νέα Υόρκη. Άλλη πρόταση είναι να πάτε μια βόλτα στο Greenwich village, το οποίο αγαπήθηκε από καλλιτέχνες και συγγραφείς και που σήμα κατατεθέν του είναι η Washington square και το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Για το βράδυ ακολουθήστε τιε προτάσεις του συνοδού σας!!!

Day 5: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Μέρα στην διάθεσή σας. Σας προτείνουμε μια μικρή κρουαζιέρα γύρω από το νησί του Μανχάταν μια βόλτα στην Προβλήτα 17, που πάντα είναι μέσα στα top της Νέας Υόρκης, μια επίσκεψη σε ένα από τα πολλά μουσεία της πόλης, ή ψώνια στα πολυκαταστήματα!

Day 6: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΑΘΗΝΑ

Χρόνος ελεύθερος για τις τελευταίες σας αγορές ή επίσκεψη σε κάποιο από τα μουσεία που δεν προλάβετε να δείτε. Αργότερα συγκέντρωση στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το αεροδρόμιο και το ταξίδι της επιστροφής. Άφιξη την επόμενη μέρα.

Day 7: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΑΘΗΝΑ

Χρόνος ελεύθερος για τις τελευταίες σας αγορές ή επίσκεψη σε κάποιο από τα μουσεία που δεν προλάβετε να δείτε. Αργότερα συγκέντρωση στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το αεροδρόμιο και το ταξίδι της επιστροφής. Άφιξη την επόμενη μέρα.

Room Types
• Standard Room
• Standard Room at 4* Hotel
• Standard Room at NYC Tudor Hotel
• Standard Room at NYC Marriott Eastside Htl

Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνονται:
* Αεροπορικό εισιτήριο με πτήσεις της British Airways
*Πέντε (5) διανυκτερεύσεις στο προαναφερόμενο ξενοδοχείο χωρίς πρόγευμα
* Μεταφορές από & προς αεροδρόμιο-ξενοδοχείο εξωτερικού
*Ελληνόφωνη ξενάγηση πόλης μισής ημέρας
*Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης
*Υπηρεσίες ελληνόφωνου τοπικού αντιπροσώπου

Δεν περιλαμβάνονται:
*Φόροι αεροδρομίων και Έξοδα ESTA (πρόγραμμα απαλλαγής από βίζα) : 380€ [Το τελικό ποσό των φόρων οριστικοποιείται και χρεώνεται με την έκδοση των εισιτηρίων]
*Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά και είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους
*Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα παραπάνω περιλαμβανόμενα

 
top